Andra Pihlase persoonilugu: Looduse vägi ja järjekindlus peitub Bioforce Eesti eduloo taga

Andra Pihlas, Bioforce Eesti esinduse juht, on olnud selles rollis üle 20 aasta. Teda on elus edasi kandnud järjekindlus, pühendumus ja loodusarmastus, mis juba väiksena temas peitus. Andra kasvas üles Saaremaal, kus ta lõpetas ka keskkooli. Tal oli suur soov liikuda edasi Tallinna, et seal oma haridusteed jätkata. Ta astus Tallinna Tehnikakõrgkooli, valides majanduse eriala, kuigi teda kõnetas rohkem bioloogia ja aiandus. Majanduse valik oli tugevalt mõjutatud tema õpetajatest, kes pidasid sellel hetkel majandust parimaks valikuks. Andra majanduse lõpetamist ilmselgelt ei kahetse, see andis talle tema karjääriks väga hea põhja.

Enne Bioforce’i jõudmist töötas Andra Baltikumi turundusagentuuris projektijuhina ning oli ka agentuuri juht. See töökogemus andis Andrale tugeva turundustausta ning tänu sellele tehti Rootsi A. Vogelist talle tööpakkumine, mille ta muidugi vastu võttis. Nii sai Andrast Bioforce Eesti esindaja, vastutades müügi, toodete registreerimise, lepingute sõlmimise ja tiimi kasvatamise eest. Ta oli ettevõtte esimene töötaja Eestis ja ilmselgelt alustas ta Eestis nullistisegi ettevõtte esimene ladu asus tema kodu garaažis. 

Andrat inspireeris Bioforce’i looduslähedane filosoofia ja Alfred Vogeli elutöö. Talle meeldis, et ta sai turundada ja müüa looduslikke tooteid, mis olid kooskõlas tema enda väärtustega. Andra jaoks oli see rohkem kui töö – see oli võimalus olla osa suuremast loost, austades loodust ja andes enda panuse, et tuua inimestele loodust lähemale.  

Andra pikaaegne karjäär Bioforce’is on olnud täis väljakutseid ja saavutusi. Tema järjekindlus, eesmärgipärasus ja unistuste järgimine on olnud tema edu võtmeks. Ta ei löö risti ette ega karda väljakutseid, olles alati lahendustele orienteeritud. Ta pole kunagi kaotanud oma inimlikkust, püüdes alati olla arvestav ja teisi motiveerida ning toetada. Andra jaoks pole vaja karistusi ega ebaviisakust. Tema jaoks on rahulik meeleolu ja headus võtmesõnad nii tööl kui ka elus. 

Lisaks oma tööle Bioforce’is on Andra suur loodusearmastaja ja aiakujundaja. Loodus on talle nagu vesi – eluliselt vajalik, inspireeriv ja raviv. Aiakujundamine on tema jaoks nii töö kui hobi, pakkudes talle rahu ja rõõmu. Ta usub looduse tarkuse elushoidmisesse ja püüab elada võimalikult loodussäästlikult ning on tarbimisühiskonna vastuvoolu ujuja. 

Andra otsib enda meeskonda müügi- ja turundusjuhti, kes jagab temaga samu väärtusi. Eelkõige on soe inimene, hakkaja ja ei löö samuti risti ette, tunneb enda tugevusi ning tegutseb eesmärgikindlalt.

Kandideerimise info leiad siit.

Scroll to Top