Head sõbrad ja koostööpartnerid!

Meil on suur rõõm teada anda, et meie ettevõttes on toimunud olulisi muudatusi, mis toovad kaasa palju uut ja põnevat! Kasak Solutionsi on asunud juhtima tegevjuht, Laura-Liis Moritz. 

Pärast väljakutseterohket aastat, mil tegelesime sisemiste konfliktide ja usalduse taastamisega, oleme nüüd tugevamad kui kunagi varem. Laura-Liis on töötanud  meie juures sisuliselt kõikidel ametipositsioonidel, alustades müügiassistendist ja jõudes arendus- ja turundusjuhiks ning just see annab talle hea ülevaate ettevõtte toimimisest tervikuna. Oma pühendumuse ja professionaalsusega on ta selle lühikese ajaga välja kasvanud tegevjuhi positsioonile. 

2023. aasta oli meie jaoks keeruline, kuid meie endine tegevjuht, Kristian Maslov, aitas taastada rahu ja stabiilsust meie ettevõttes. Tema elukogemus ja tarkus aitasid meid läbi raskete aegade, tuues meie meeskonda tagasi usalduse ja sisemise kvaliteedi. Kristiani juhtimise all õnnestus meil üle saada keerulistest olukordadest ja ta aitas luua tugeva aluse edasiseks arenguks. Kristiani soov on alati olnud, et kui ta kuskilt lahkub, oleks meeskond õnnelikum kui enne. Ja nii on ka olnud. Suur roll oli Kristianil ka Ketlini ja Laura-Liisi omavahelise arusaamatuse lahendamisel,mis viis neid tänaseks sinnamaani, et täielik usaldus ja arusaam teineteise rollidest on olemas.

Kristian jääb meiega, pakkudes oma teadmisi ja kogemusi juhtimiskonsultandina ka edaspidi, ning mitte ainult Kasak Solutionsile, vaid ka kõigile teistele ettevõtetele, kes seda vajavad ja soovivad. 

Laura-Liisi juhtimisel oleme kindlad, et liigume jätkuvalt edasi ja saavutame uusi kõrgusi. Ta toob meie meeskonda veel rohkem stabiilsust ja selgust ning tema juhtimisel on meie sisekommunikatsioon paigas, rollid selged ja personalijuhid ja kliendid õnnelikud. Kuigi numbriliselt oleme veel raskustes, pole me kunagi olnud paremas seisus kvaliteedi ja meeskonna mõttes. 

Ketlini, kui ettevõtte asutaja missioon on parandada juhtimiskultuuri ja inspireerida inimesi. Ta on õppinud oma vigadest ja usub, et parim viis edasi liikuda on neid jagada, et teised saaksid neist õppida. Laura-Liis on just see inimene, kes aitab meil seda missiooni ellu viia. Tema juhtimisel saavutame kindlasti uusi kõrgusi ja meie meeskond kasvab üha tugevamaks. 

Tahame tänada Kristianit tema panuse eest ja soovida talle edu uutes väljakutsetes. Ja Laura-Liis, tere tulemast uuele ametipositsioonile! Ootame põnevusega kõiki uusi saavutusi ja edusamme, mis meie teele tulevad. Meie eesmärk on viia Kasak Solutions tagasi kasumilainele ja sealt edasi ainult kasvada. Teeme tööd selle nimel, et saavutada stabiilsus ja edu nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. 

Meeskonnast on välja kasvanud ka meie personalijuht Janne, kelle areng ja panus meie ettevõttesse on olnud hindamatu. Janne teekond ja areng selle virvarri keskel on omaette lugu, millest soovime teha eraldi postituse. Tema pühendumus ja professionaalsus on olnud meile suureks toeks.  

Palju õnne ja edu kõigile meie uutele juhtidele ja meeskonnaliikmetele! 

Jälgige meie tegemisi ja olge osa meie eduloost. Loodame, et saame teid kõiki inspireerida. 

Aitäh kõigile toetuse ja usalduse eest! 

Kasak Solutionsi tiim

Scroll to Top